top of page
FORETAKSINFO 

Glassnaustet
Grete Karin Rørvik
Org.nr.917912270BESØKSADRESSE :
Sunde Båthavn, 5450 Sunde
(kart under Kontakt i menyen)

POSTADRESSE:
Glassnaustet v/Grete Karin Rørvik
Rørvikvegen 110
5450 Sunde

 

PRODUKTINFORMASJON
Alle mine varer er designet og produsert av meg, Grete Karin Rørvik. Produktene er laget av glass, noen ganger kombinert med tre / drivved.

PRISER
Alle mine priser er oppgitt i norske kroner og er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet ditt vil fremkomme før bestillingen er fullført, og vil være inkludert alle utgifter forbundet med kjøpet som feks frakt, porto osv.

 
BETALING
Jeg krever betaling for varen når bestillingen gjennomføres i nettbutikken. Glassnaustet bruker PayPal som betalingsløsning. Dette er en enkel og trygg måte å gjennomføre kjøpet på, hvor kunden benytter seg av enten sin PayPal-konto, eller legger inn kortopplysninger som vanlig. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapets regelverk.

EKSPEDERING
Når bestillingen er gjennomført vil du motta en bekreftelse på epost. Du vil deretter motta en ny epost når leveringen er pakket og sendt. Dette tar normalt opp til to virkedager. 

FRAKT OG LEVERING
Varene sendes med Norgespakke og sporing, innen to virkedager fra ordren er mottatt. Normal frakt-tid vil variere fra 4 til 7 virkedager. Kostnader forbundet med frakt vil bli regnet ut og inkludert ved checkout.

PERSONOPPLYSNINGER
Vi hos Glassnaustet verdsetter enkeltpersoners personvern, og ønsker å åpent fortelle om hvilke opplysninger vi innhenter og hvordan de brukes. Vi har laget en egen oversikt om personvern. Trykk her for å lese om personvern og rettigheter

 
FORBEHOLD
Jeg tar forbehold om eventuelle skrivefeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden min. Ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på. Jeg ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

ANGRERETT
Skulle du mot formodning angre på kjøpet, har du alltid 14 dagers angrerett fra den dagen du mottok varen. Ønsker du å benytte deg av denne retten, returnerer du varen til oss innenfor fristen, i samme stand som du mottok varen. Legg ved utfylt angrerettskjema som du mottok sammen med ordren. Husk at varen må pakkes trygt og i forsvarlig emballasje så den ikke blir skadet på returen. Det er du som kunde som er ansvarlig for at varen kommer hel tilbake til oss, og også som betaler for returen.

Dersom du har bestilt en vare fra meg som er spesiallaget kun til deg, bortfaller angrefristen.

En del av mine varer har et design som er meningen at skal se røft og ujevnt ut, og håndlagede produkter vil aldri være identiske. Vurder derfor om en eventuell "skjønnhetsfeil" eller lignende bare er en del av designet og ikke en feil. 


REKLAMASJON
Dersom det er en feil eller mangel på varen som ikke skyldes overnevnt, men f.eks skade under frakt til deg, kontakt meg på e-post glassnaustet@gmail.com . Dersom det er synlige skader på emballasjen når du mottar varen, ta bilder av dette for å dokumentere skade under frakt. Da kan vi lettere ta dette videre med vår leverandør. 

COPYRIGHT

Minner om at Glassnaustet har copyright og all opphavsrett til alle bilder på dette nettstedet.

Ikke nøl med å kontakte meg dersom det er noe du lurer på!
bottom of page